Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2015 10:00 - Инвестиция в качествени LED крушки: многократна възвръщаемост
Автор: ledkrushki Категория: Технологии   
Прочетен: 964 Коментари: 0 Гласове:
1



  imageВремената, в които живеем всички ние днес, не са леки. Тъй като основните източници на енергия поскъпват постоянно, нашето общество е предизвикано да изобретява и впоследствие да използва модерни технологии, с цел постигане на икономия по отношение на електроенергия, а също и за опазване на околната среда, в която живеем. Именно поради тези причини налагането на модерното и качествено LED осветление е от изключителна важност.

Развитието на ЛЕД технологията

Само в рамките на няколко години продуктите използващи иновативните енергоспестяващи LED технологии постигнаха голям напредък и днес са по-качествени от всякога. Освен това, тези продукти са най-ефективни и с най-добри цени. Производителите на LED осветление днес осигуряват голямо разнообразие на пазара като предлагат LED крушки и LED прожектори, LED ленти и LED лунички. Всички тези продукти се предлагат с гаранция на използване от 2 години, като при някои гаранцията достига и до 3 години.

Инвестицията в качествени LED крушки води до многократна възвращаемост и преобразява всяко жилище, като го превръща в модерен и уютен дом. LED крушките могат да бъдат използвани както в кухнята, така и в дневната, спалнята и банята, според модела и мощността си. Такова широко приложение в дома имат и LED лентите. Всички тези нови и модерни продукти на LED осветлението се отличават с лесен монтаж и могат да бъдат инсталирани и в последствие подменени при нужда от живеещите в имота, без да се налага присъствието на електротехник.

По-ниски сметки за електричество

Експерти в осветлението и разхода на електроенергия са изчислили, че цялостно преминаване на даден дом към LED води до намаление в сметката за електроенергия от порядъка между 8 до 10 пъти. Това важи не само за частните домове на гражданите, но и за големите предприятия и складове, за бизнес сградите с офиси и за обществените такива и институции, както и за болници, училища, хотели и т.н.

И ако в дома ние често се насочваме единствено към LED крушки и LED ленти, в посочените горе обекти изборът е между външни LED лампи и фасадни лампи, LED панели, LED прожектори, LED пури и т.н. Широко се използва не само бялата светлина в студен и топъл вариант, но също и с много цветове, които са подходящи за фасадите и за осветлението на градини и алеи.

Инвестиция в качествени LED крушки обаче няма само финансово отражение. В действителност, иновативното LED осветление води до намаляване консумацията на електроенергия и намаляване излъчването на вредни емисии от страна на топлоелектрическите централи. Това рефлектира директно в предпазването от глобално затопляне и в опазването на озоновия слой. 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ledkrushki
Категория: Технологии
Прочетен: 28822
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930