Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2015 10:00 - LED технология - революция в света на осветлението
Автор: ledkrushki Категория: Технологии   
Прочетен: 592 Коментари: 0 Гласове:
0



 image Модерни, ефективни и с дълъг живот, LED технологиите навлизат все по-бързо в нашето ежедневие, замествайки морално остарелите крушки с нажежаема жичка и широко разпространените в миналото флуоресцентни крушки.

Предимства на ЛЕД осветлението:

LED лампите, лентите,  пурите и крушките имат множество предимства и веднъж закупени те се отличават с нисък разход на електроенергия. 

 

  • Ясна светлина с достатъчна яркост и постепенно угасване;

  • Дълъг живот – гаранция от две години, реално издържане на работа до 5 години;

  • Опазване на околната среда – зелените технологии, които се използват спомагат за намаляване на вредното влияние на човека върху природата;

  • Разнообразни цветове и форми;

  • Безопасност при допир;

  • Безотказна работа при всякакви атмосферни влияния; еднакво подходящи за вътрешни помещения и големи отворени пространства като паркове, например;

  •  Липса на ултравиолетова светлина, която привлича насекомите.

 

LED технологиите се налагат в интериора и екстериора на частни жилища, офис сгради, търговски центрове и складове и поради факта, че имат оригинален дизайн, лесни са за монтиране и са подходящи за различни по вид и предназначение помещения. Те могат да бъдат монтирани като основно осветление, като скрито такова около камини и на окачени тавани, във витрини на секции и до кухненски бар плотове, като акцент в интериора на бутици и кафенета и дори за осветление на растения в оранжерии и т.н.

Дълъг Живот

Само за сравнение следва да отбележим, че използваните преди флуоресцентни крушки работят около 5-8000 часа и за всяка година експлоатация губят около 30% от яркостта на излъчваната светлина. В същото време, LED лампите са с капацитет на работа до 50 000 часа, а за година експлоатация губят едва 5-10% от яркостта на светлината, която излъчват.

Към момента на пазара потребителите могат да намерят LED крушки с разнообразна форма и мощност, и от различен тип според мястото, на което ще се използва. Изборът между LED продукти е наистина много голям поради различните характеристики на тези продукти. Тези LED технологии могат да бъдат намерени в магазините в страната, а също и в различните онлайн магазини за LED осветление.

Потребителите, които вече използват широко LED осветление, разбират и знаят, че това не е нова модна вълна при осветлението. Те залагат на различните предимства, които предлага този нов тип осветление. Именно поради тези разнообразни предимства и разумната цена, на която се предлагат напоследък LED продуктите, както и навлизането на зелените технологии във всички аспекти от живота ни, се очаква те да получат още по-голямо разпространение и така в бъдеще да заменят всички стари технологии на осветление.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ledkrushki
Категория: Технологии
Прочетен: 28806
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930